WAT ZIJN DE VOORWAARDEN OM TE RETOURNEREN?

Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen van de aankoop van een of meerdere artikelen af te zien ( herroepingsrecht ). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Leuks van Lien te laten weten.

Je kan ook op iedere andere wijze binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Leuks van Lien laten weten van de aankoop af te zien (bijvoorbeeld per telefoon of e-mail). Hiervoor kun je gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping maar dit is niet verplicht.  

 Via de webshop kan je artikelen alleen retourneren, niet ruilen. Je kan natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen als je een ander artikel wenst te ontvangen.

HOE STUUR IK EEN ARTIKEL RETOUR?

Om jouw item(s) retour te sturen ga je als volgt te werk: 

  • Controleer of het artikel in aanmerking komt voor een ruiling/retour, zie voorwaarden hieronder.

  • Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan je retourzending. indien je geen printer heeft kun je het mailen naar info@leuksvanlien.nl.

  • Je vindt het formulier hier: Retourformulier. (digitaal invulbaar)

  • Verpak de artikelen weer in de originele verpakking

  • Schrijf het retouradres op de verpakking:

​ ​        Leuks van Lien
         Stille Steeg West 37
         3823 ZH Amersfoort

  • Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

  • Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het ontvangen bedrag binnen 14 dagen terug op je bankrekening.

 

DE VOLGENDE VOORWAARDEN GELDEN VOOR HET RUILEN OF RETOURNEREN:

- Retourneren uitsluitend  binnen 14 werkdagen na leverdatum.
- De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
- Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
- Oorbellen kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.
- De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.
- Indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking.
- In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden voor rekening van Leuks van Lien. Deze zullen achteraf worden vergoed.
- Product- en/of leverfouten dienen binnen 14 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden.
- Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

WELKE ARTIKELEN KAN IK NIET RETOURNEREN?

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geruild worden (dus artikelen voorzien van foto/naam/op maat gemaakt/anders gepersonaliseerd).

WAT TE DOEN BIJ EEN KLACHT OVER EEN BESTELLING?

Je mag van Leuks van Lien een goed product verwachten. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via mail: info@leuksvanlien.nl.

Mocht je liever een vervangend/juist/onbeschadigd artikel willen ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is ruilen we het artikel om voor een vervangend/juist/onbeschadigd product.

Heb je jouw bestelling ontvangen, dan raden wij jou aan om de bestelde artikelen nauwkeurig te inspecteren. Hierbij mag je de kledingstukken uiteraard passen. Voldoet (een deel van) de bestelling niet aan jouw verwachtingen, dan mag je deze binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Je kunt de ongebruikte artikelen in de originele verpakking, voorzien van aangehecht prijskaartje en label, terugzenden. Je hebt hiervoor maximaal veertien dagen de tijd - de verzenddatum staat op de factuur.

Heb je een klacht na het dragen van een artikel, neem dan eerst contact met ons op. Garantie is 1 maand. Een klacht die niet gemeld is wordt niet in behandeling genomen.

ARTIKEL OMRUILEN

Via onze webshop kun je een artikel niet direct omruilen.

 

© 2016 - 2021 Leuks van Lien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel