MENU

 

Privacybeleid Leuks van Lien

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-04-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Leuks van Lien. U dient zich ervan bewust te zijn dat Leuks van Lien niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Leuks van Lien respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gegevens

Leuks van Lien, gevestigd aan Stille Steeg West 37, 3823 ZH Amersfoort , is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Evelien ter Weijden
Leuks van Lien
Stille Steeg West 37
3823 ZH Amersfoort

Persoonsgegevens die wij verwerken

Leuks van Lien verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Locatiegegevens

- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

- Lijst met contactgegevens van de klant via een app

- Internetbrowser en apparaat type

- Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Leuks van Lien verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief 

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Leuks van Lien analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

- Leuks van Lien verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geen geautomatiseerde besluitvorming

Leuks van Lien neemt  geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Leuks van Lien) tussen zit. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Leuks van Lien bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wanneer je een account aanmaakt om gemakkelijk en snel je bestelling te kunnen plaatsen, zullen wij deze gegevens niet vernietigen. Dit is natuurlijk wel mogelijk op jouw eigen verzoek. Plaats je als gast een bestelling dan bewaren wij jouw gegevens 1 jaar.
Dit wordt op een beveiligde manier bewaard. Dit is nodig voor het juist uitvoeren van het herroepingsrecht en de garantietermijn. 
Facturen gebruiken wij voor onze boekhouding  en daarvoor hanteren wij 7 jaar, dit is de wettelijke fiscale bewaarplicht van de belastingdienst. 
Na deze bewaartermijn worden de gegevens vernietigd op een gedegen wijze zodat gegevens niet meer te achterhalen zijn. 
Mailadressen voor de nieuwsbrief die wij met toestemming hebben verkregen  na het afronden van de bestelling  bewaren wij om de nieuwsbrief te kunnen versturen. De mailadressen worden niet voor andere doeleinden gebruikt . Onderaan elke nieuwsbrief kun je je afmelden.

Delen van persoonsgegevens met derden

Leuks van Lien geluksvogel verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 

Partijen waarmee wij samenwerken:

·         Klarna & PayPal
Klarna & PayPal zijn onze betaalprovider. Het uiterst beveiligd systeem van Klarna & PayPal zorgen ervoor dat je als klant op een veilige manier kan betalen via de verschillende betaalmethoden.

·     Google beoordelingen

Klanten kunnen een review plaatsen via Google. Al deze reviews zijn openbaar, dus iedereen kan zien wat u heeft geschreven. Het is bij Google niet mogelijk om anoniem een review toe te voegen. De volgende informatie is ook zichtbaar voor anderen:  - De naam op uw pagina Over mij. - Andere reviews die u op Google Maps heeft geschreven. - Foto's die u aan Google Maps heeft toegevoegd. Voor het volledige privacybeleid van Google verwijzen we u graag naar hun website

·         Mailchimp
Wij gebruiken Mailchimp voor het versturen van de nieuwsbrief.  Hiervoor hebben we je naam en e-mail adres nodig. Je kunt je ten alle tijden ook weer afmelden voor de nieuwsbrief. Dit kan onderaan de nieuwsbrief of door een mail te sturen naar info@leuksvanlien.nl.

·         Facebook Pixel
 Wij gebruiken de Facebook pixel op onze site. Dit is een analysehulpmiddel waarmee we de effectiviteit van onze advertenties kunnen meten en inzicht krijgen in de acties die mensen uitvoeren op onze site. Zo worden onze advertenties aan de juiste mensen weergegeven en kunnen we advertentie doelgroepen gebruiken.

·         Addthis
Op onze site is code opgenomen van de social connector firma Addthis. Door deze code worden op iedere pagina icoontjes getoond die mensen in staat stellen een artikel of pagina via een social network of per e-mail te delen.

·         Mijnwebwinkel/Myonlinestore
Wij gebruiken het webwinkelsysteem van Mijnwebwinkel. Hierdoor kunnen wij de webshop draaien.  Mijnwebwinkel maakt gebruik van de beveiligde HTTPS- verbinding.

·         Smartsupp
Je kunt met ons communiceren door middel van de chat. Wij gebruiken hiervoor cookies van Smartsupp.  Zonder deze cookies is het niet mogelijk om de chatfunctie te gebruiken . Als derde partij kan Smartsupp cookies gebruiken voor andere doeleinden. 

·         My Parcel: wij maken gebruik van de diensten van My Parcel voor het verzenden van onze pakketten. My Parcel heeft hiervoor de naam en het adres van de ontvanger nodig. Tevens ontvang je per mail een track & trace code zodat je het pakket kunt volgen.

·         Google Analytics:  Deze site maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service.  Google Analytics maakt gebruik van ' cookies' om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Deze informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteiten op te stellen voor website exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website - activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen, indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daardoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er wel op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van de website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Leuks van Lien zal persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Leuks van Lien gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Leuks van Lien gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale mediabedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Google Analytics, meet websitebezoek, bewaartermijn: 2 jaar
Deze cookie wordt ingesteld door Google Analytics. We gebruiken Google Analytics om het gedrag van de bezoekers van onze website te analyseren. Op basis van deze analyses kunnen wij onze website blijven verbeteren. Zie meer informatie hierboven. De details worden toegelicht op deze webpagina van Google.

Cookie: Mijnwebwinkel: Wij gebruiken het webwinkelsysteem van Mijnwebwinkel.  Dit systeem is beveiligd met HTTPS-verbinding.  Wij bewaren de facturen 7 jaar, dit is de wettelijke bewaartermijn van de belastingdienst.  Gegevens van klanten bewaren wij 1 jaar, dit i.v.m. garantie en het herroepingsrecht. Indien je een account aanmaakt op onze site , verwijderen wij de gegevens niet. Natuurlijk is dit wel mogelijk, je kunt hiervoor een mail sturen naar info@leuksvanlien.nl

Cookie: Facebook Pixel, bewaartermijn 2 jaar.
 Wij gebruiken de Facebook pixel op onze site. Dit is een analysehulpmiddel waarmee we de effectiviteit van onze advertenties kunnen meten en inzicht krijgen in de acties die mensen uitvoeren op onze site. Zo worden onze advertenties aan de juiste mensen weergegeven en kunnen we advertentie doelgroepen gebruiken. 

Cookie Klarna & PayPal: betaalsysteem ;bewaartermijn 
Klarna & PayPal zijn onze betaalprovider. Het uiterst beveiligd systeem van Klarna & PayPal zorgen ervoor dat je als klant op een veilige manier kan betalen via de verschillende betaalmethoden.


Cookie My Parcel: verzendsysteem, bewaartermijn
Wij maken gebruik van de diensten van My Parcel voor het verzenden van onze pakketten. My Parcel heeft hiervoor de naam en het adres van de ontvanger nodig. Tevens ontvang je per mail een track & trace code zodat je het pakket kunt volgen. Wil je meer lezen, over het beleid , klik dan hier voor het Privacy beleid van My Parcel

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Leuks van Lien en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@leuksvanlien.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Leuks van Lien wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen 

Leuks van Lien neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@leuksvanlien.nl

Ons webwinkelsysteem loopt via Mijnwebwinkel/Myonlinestore. Dit is een beveiligd systeem met HTTPS- verbinding. Zo blijven gegevens veilig. Betalingen lopen via het online kassasysteem van Klarna & PayPal. Ook dit systeem is zeer goed beveilig. Lees meer hierover onder het kopje ' Delen van persoonsgegevens met derden.' 

Communicatie  

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers (HTTPS-verbinding) van Leuks van Lien, via mijnwebwinkel/myonlinestore. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Datalek

Per 1 januari 2016 zijn wij verplicht om bij  datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waar sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen wij onze klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Veranderingen 

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen & Feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

Evelien ter Weijden
Leuks van Lien
Stille Steeg West 37
3823 ZH Amersfoort
info@leuksvanlien.nl
mobiel:06-48186675

© 2016 - 2019 Leuks van Lien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.