Leverijd:
De producten worden grotendeels handgemaakt en de levertijd is afhankelijk van de voorraad en je persoonlijke wensen. Hierdoor verschilt de levertijd per product. Voor de standaard producten streven we ernaar om je bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Uiteraard proberen we de bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Bestellingen bij Leuks van Lien worden bezorgd door PostNL. Deze postvervoerder draagt de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, Leuks van Lien heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In de meeste gevallen worden pakketjes op tijd geleverd.

Indien u een klacht heeft over het product of over de levering dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling schriftelijk te melden door een e-mail te sturen naar: info@leuksvanlien.nl

We doen er uiteraard alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

Uiteraard kunnen feestdagen van invloed zijn op de uitlevering. Daarnaast kan het incidenteel voor komen (bijvoorbeeld door enorme drukte of storingen), dat we onze belofte "verzending in 1-3 werkdagen" niet kunnen waarmaken.

© 2016 - 2021 Leuks van Lien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel